Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Молодь обирає здоров’я
2017-04-14

7 квітня – весь світ відзначає День Здоров’я. І тому невипадково саме в цей день учні Миргородської ЗОШ І-ІІІ ст. № 9 ім. І.А.Зубковського взяли участь в ІХ обласному фестивалі-конкурсі «Молодь обирає здоров’я», який проходив у місті Полтава. 24 команд з усієї області з’їхалися, щоб власним прикладом показати, що українські діти за здоровий спосіб життя, вони готові своїми діями, вчинками запобігти негативним проявам у дитячому середовищі, привернути увагу дітей і отримати підтримку у дорослих щодо популяризації здорового способу життя. І це у них вийшло!

Цього року місто Миргород на фестивалі представляла команда «Вітаміни» (керівник Малій Л.С.). Це учні 2 – А класу, вони були наймолодшими учасниками конкурсу. Адже діти вважають, що здоров’я треба берегти з дитинства. Не дивлячись, що вони були найменшими, вони зуміли привернути увагу і симпатію глядачів і членів журі.

Вони безпосередні, талановиті, спортивні діти, з почуттям гумору – вони команда «Вітаміни»! А це Даценко Микита, Кольвенко Софія, Негоденко Богдан, Семенова Алевтина, Усатов Іван, Черкащенко Єлизавета, Шейкін Артур, Мурачова Альона, Шляхта Михайло, Компанієць Неля. Їх неперевершений і бездоганний виступ став родзинкою фестивалю. І справедливо відзначений членами журі. Команда «Вітаміни» нагороджена дипломом «Відкриття фестивалю».

Ця нагорода – є визнанням роботи творчого колективу учителя Малій Людмили Степанівни, педагога-організатора Бутко Тетяни Миколаївни і батьків, адже без їх безпосередньої участі і підтримки не було б такого блискучого виступу.

Адміністрація школи висловлює вдячність Миргородській міській раді за організацію поїздки команди на фестиваль та підтримку талановитих дітей!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]