Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Молодь міста стажується в ОМС
2020-01-09

8 січня міський голова Сергій Соломаха зустрівся із старшокласниками, які виявили бажання дізнатися про роботу міської ради та у перспективі, ймовірно, пов'язати своє майбутнє із державною службою. 8-11 січня проходитиме ознайомче стажування молоді в органах місцевого самоврядування. Загалом у цьому заході беруть участь 9 школярів з різних навчальних закладів. 

Ініціатором цього стажування став Іван Городівський - учень ЗОШ №1. Координацію заходу здійснює відділ молоді і спорту міської ради. У перший день стажування старшокласники мали зустріч із міським головою Сергієм Соломахою та керівниками відділів, в яких вони стажуватимуться. Очільник міста розповів про діяльність та структуру міської ради, про перспективу розвитку Миргородської громади, відповів на запитання старшокласників. Відбулося знайомство із керівниками профільних управлінь та відділів. У програмі стажування передбачені знайомство із роботою обраних учнями напрямків: фінансового управління, юридичного відділу, відділу інформаційного забезпечення, відділу культури, організаційного відділу, відділу освіти, відділу економічного прогнозування та туризму, відділу споживчого ринку та підприємництва, відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту, відділу молоді і спорту. Ще передбачено проведення гри "Розіграй своє місто", модулювання наради міського голови з керівниками відділів та зустріч з представниками депутатського корпусу. Завершиться стажування молоді в ОМС презентацією звітів учасників та врученням сертифікатів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]