Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Молодь для України»
2015-06-11

У позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зоряний», розташованому в селі Потоки Кременчуцького району, відбувся Міжрегіональний молодіжний форум «Молодь для України», з якого з неймовірними незабутніми враженнями та багажем знань повернулась фахівець із соціальної роботи Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Миргородської міської ради Савельєва Еліна Олександрівна. Еліна була активним учасником форуму та брала участь у роботі одного з шести комітетів, а саме «Побудова громадянського суспільства в умовах виклику сьогодення».

Захід зібрав найбільш прогресивну молодь з усіх куточків України. У цьому році в роботі форуму взяли участь 200 чоловік. Протягом трьох днів учасники, крім роботи в шістьох комітетах, взяли участь у дискусіях та майстер-класах, обговорили проблеми та інші актуальні питання сьогодення, обмінялися досвідом. Форум був насичений цікавими майстер-класами та спортивно-розважальними заходами. Крім того, проведено вуличну Ярмарку громадських організацій та ініціативних груп, у рамках якої пройшла презентація роботи громадських об’єднань.

Результатом діяльності комітетів стала «Резолюція одинадцятого міжрегіонального молодіжного форуму «Молодь для України», яку направлено до представництва Фонду народонаселення ООН в Україні, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Полтавської обласної державної адміністрації, Кременчуцької міської ради та її виконавчого комітету з метою врахування викладених у ній рекомендацій в процесі прийняття рішень стосовно формування та реалізації молодіжної політики як на центральному, так і на локальному рівнях, та «План дій учасників міжрегіонального молодіжного форуму «Молодь для України».

Сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, які саме у молодому віці потрібно спрямувати у правильне русло — формування особистості, розбудову суспільства, формування молодого політикуму. Молодь швидко звикає до сучасних новинок та технологій! Молодь змінить Україну! Молодь – це наше майбутнє!

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]