Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Модернізація інфраструктури громад: ухвалення рішень, реалізація проектів, комунікація з громадою
2018-04-26

26 квітня у місті завершився триденний практичний семінар "Модернізація інфраструктури громад: ухвалення рішень, реалізація проектів, комунікація з громадою", організований Полтавською обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування та Полтавського ВП Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування».

Для проведення тренінгу запросили фахівців: науковців, юристів, політологів та експертів з питань децентралізації. Спілкування проходило в форматі діалогу. Це дало можливість учасникам ставити запитання та отримати на них чіткі відповіді. 

У ході навчання було акцентовано на таких темах: повноваження органів місцевого самоврядування щодо визначення пріоритетів розвитку громади, розвиток правових спроможностей громад, діяльність місцевих рад в умовах децентралізації, яким має бути регламент рад, про необхідність креативного мислення депутатів, питання розвитку місцевого самоврядування на Полтавщині, взаємодія органів місцевого самоврядування з органами виконавчої влади для забезпечення соціально-економічного розвитку регіону, як готувати документи для отримання державної субвенції, особливості затвердження проектів будівництва, формування проекту модернізації інфраструктури громади, надавали практичні поради щодо недопущення порушень та помилок при формуванні та реалізації інфраструктурних проектів, визначення органами місцевого самоврядування пріоритетів розвитку інфраструктури громади. Під час семінару також наголошували на співпраці органів місцевого самоврядування із засобами масової інформації. На прикладі Миргородської міської ради було презентовано роботу  апаратно-програмного комплексу "Смарт рада", встановленого в сесійній залі в рамках співпраці з проектом ЄС/ПРООН.

Підбиваючи підсумки заходу міський голова Сергій Соломаха подякував виконавчому директору Асоціації Володимиру Микійчуку за просвітницьку роботу та практичну допомогу, яку надає Асоціація органам місцевого самоврядування Полтавщини.

Учасниками практичного тренінгу були депутати Миргородської міської та районної рад, а також з Великої Багачки та сільські голови. Від Миргоподської міської ради навчання пройшли 11 депутатів. Всі учасники  наголосили на важливості такого комунікаційного заходу, висловили подяку організаторам, фахівцям з актуальних питань та приймаючій стороні. По завершенню семінару його учасники отримали відповідні сертифікати.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]