Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжнародний економічний форум «Полтавщина: створюємо разом нові можливості»
2017-10-18

Міський голова Сергій Соломаха взяв участь у Міжнародному економічному форумі "Полтавщина: створюємо разом нові можливості", що  проходив на базі Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого 17 жовтня. 

Серед учасників форуму — представники іноземних та українських ділових кіл у сферах промисловості, АПК, виробництва екологічно чистої та органічної продукції, представники відомств, урядових дорадчих органів із просування експорту та залучення інвестицій, органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, іноземних дипломатичних установ, об'єднань та інституцій економічного спрямування, національні та міжнародні фінансові організації.

Метою заходу є розвиток міжнародної економічної інтеграції та встановлення нових контактів, демонстрація економічного та інвестиційного потенціалу Полтавської області, існуючих можливостей і перспектив розвитку, підвищення конкурентоспроможності регіону на національному та міжнародному рівнях.

На Форумі, на паралельних секційних засіданнях обговорили промисловість Полтавщини: інвестиційну привабливість та експортний потенціал; залучення інвестицій ,розвиток аграрного сектору Полтавщини в цілому та виробництва органічної екологічно чистої продукції зокрема; економічний розвиток територіальних громад – нові можливості та ресурси.

В рамках Форуму на виставці-експозиції свої стенди розмістили провідні підприємства області. Миргород був представлений підприємствами та санаторно-курортною сферою.

Цьогорічний Міжнародний економічний форум для Полтавщини відзначився підписанням меморандуму про співпрацю з Іспано-Українською Торговою Палатою та Українським національним комітетом Міжнародної Торгової Палати та нагородженням переможців конкурсу інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини».

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]