Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжнародний день захисту дітей в Миргородській громаді
2022-06-03

"Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості".   Так вважав Василь Сухомлинський. І саме таку атмосферу - краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії і творчості - створили для маленьких жителів громади працівники культури  у  Міжнародний день захисту дітей. Було багато радісних посмішок, весь день панувала атмосфера гарного настрою, за що щиро дякували дітлахи та батьки організаторам заходів.

У закладах культури громади для маленьких жителів було проведено низку заходів: майстер-клас «Чарівні квіти» (с. М.Сорочинці), розваги для дітей «Дитинства яскравого мить» (с. Хомутець), веселі розваги (МБК, с. Вовнянка), літературно-ігровий калейдоскоп «Хай сонцю і квітам всміхаються діти» (с. Єрки), велоквест (с. Кибинці), свято «Діти – квіти життя» (с. Петрівці),  «Наше дитинство» (Дитячо-юнацька бібліотека), «Свято миру та сонця» (с. Довгалівка), «Веселі непосиди» (с. Мальці), «Розважальний калейдоскоп» (с. Слобідка), «Наші діти! Наш скарб! Наше майбутнє!» (с. Зубівка), розважально-ігрова програма «Веселковий світ дитинства (с. Гаркушинці), «Загадковий пікнік» (с. Ярмаки). В музеях відкрито виставки творчих робіт. Всі свята проводились з дотриманням заходів безпеки. Про це повідомили у відділі культури міської ради.

 

 


 
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]