Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжнародні експерти поділилися інноваціями для забезпечення реформи місцевого самоврядування
2015-12-08

У Києві відбулася Міжнародна конференція «Забезпечення реформи децентралізації влади: можливості та інновації для розвитку місцевого самоврядування», організована спільно Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, представництвом ПРООН в Україні та Регіональним центром ПРООН по Європі та країнах СНД. У роботі представницього зібрання взяв участь міський голова Сергій Соломаха.

Фахівці з України, Румунії, Албанії, Данії, Молдови, Сербії, Чорногорії, Македонії, Грузії, Туреччини, Боснії і Герцеговини, Білорусі говорили про виклики та перспективи, теоретичні та практичні засади реформування місцевого самоврядування.

В рамках шести панельних дискусій учасники конференції обговорили теми: стратегічний підхід до децентралізації і реформи місцевого самоврядування; адміністративно-територіальна реформа; фіскальна децентралізація; співпраця між муніципалітетами та місцевий економічний розвиток; боротьба з корупцією; виклики та перспективи реформи децентралізації в регіональному контексті.

Конференція була присвячена детальному розгляду інституційних та концептуальні рамки децентралізації, а також практичні розробки та впровадження стратегій децентралізації, оподаткування на місцях, урядових дотацій тощо.

Йшлося також про проблемні аспекти реформи, пов’язані з територіальним поділом, переведенням на операційну основу співпраці між муніципалітетами для вдосконалення якості і доступу до надання послуг.

Зустріч експертів, що представляли країни Центральної та Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії,  була організована ПРООН та Урядом України.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]