Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжнародна конференція "Угода мерів-Схід"
2016-11-01

26-27 жовтня 2016 року в місті Єреван, Республіка Вірменія, відбулася Міжнародна конференція організована Європейською комісією спільно з Міністерством територіального управління і розвитку Республіки Вірменія, Конференцією регіональних і місцевих органів влади країн Східного партнерства (CORLEAP) і проекту "Угода мерів-Схід" (CoM East).

Так як м.Миргород є підписантом Угоди мерів від 22 листопада 2013 року, міського голову Сергія Соломаху було запрошено взяти участь у даній Конференції. Сергій Павлович презентував напрацювання передбачених зобов’язаннями Угоди Мерів. Серед основних дій: інформаційна кампанія та проведення Днів Енергії, термомодернізація муніципальних будівель, реконструкція системи вуличного освітлення, впровадження альтернативних джерел енергії, повідомляє сайт http://com-dep.enefcities.org.ua/novosty-y-sobytyya/erevan-den-vtoroy-com-dep-da-budet-svet/

На Конференції Європейський союз оголосив про запуск нової ініціативи "Мери за економічне зростання" (M4EG) в сфері розвитку бізнес-сектору та початок другого етапу проекту "Угода мерів-Схід" в країнах Східного партнерства (CoM East) в області енергоефективності. Євросоюз виділяє на його реалізацію 4,5 мільйона євро.

Головною темою конференції була важливість підвищення енергоефективності та нарощування використання відновлювальних джерел енергії на своїх територіях, зобов'язання підписантів Угоди Мерів скоротити власні викиди СО2, сприяючи, таким чином, розвитку екологічно орієнтованої економіки та підвищенню якості життя.

Довідково

Угода мерів - це започаткована Євросоюзом 2008 року загальноєвропейська  ініціатива, що об’єднує міські, регіональні та національні органи влади у їхньому прагненні досягти на своїх територіях цілей ЄС, спрямованих на зменшення обсягів шкідливих викидів в атмосферу.  На сьогодні завданням є скорочення їх на 40% до 2030 року за рахунок підвищення енергоефективності та ширшого використання поновлюваних джерел енергії.

Усього участь в Угоді мерів беруть зараз понад 7 тисяч міст ЄС та країн-партнерів. Серед них близько 100 - українські. Після підписання угоди міста-учасники повинні скласти відповідні плани дій та забезпечити їхню реалізацію.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]