Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжнародна гуманітарна організація InterSOS допомагає Миргородській громаді
2022-08-16

У Миргородській міській раді підписали Меморандум про співпрацю з міжнародною гуманітарною організацією InterSOS. Це ще одна команда європейських партнерів, які з початку війни допомагають переселенцям в Україні, а віднедавна і в Полтавській області. За словами голови місії гуманітарної організації InterSOS Кароліни Вишневської, непродовольча допомога передбачена ВПО, що проживають у центрах масового розміщення та людям, які постраждали від війни.

Міський голова Сергій Соломаха подякував за співпрацю та підтримку від міжнародних партнерів. Співпраця підсилить заходи по наданню гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, постраждалим від війни, розпочатою росією. Зазначив, що  нашій громаді офіційно перебуває 10 тисяч ВПО. Тому будь-яка допомога для  покращення умов проживання, соціальної та психологічної допомоги людям, які  знайшли тимчасовий прихисток у нашій громаді, дуже значима і потрібна. Нині на території  громади облаштовано центри компактного проживання і міська влада шукає та залучає міжнародні та благодійні організації для взаємоспівпраці.

Перша гуманітарна допомога від InterSOS для переселенців, які проживають у колективних центрах Миргородської громади, прибула 15 серпня.  Як розповідає керівник бази InterSOS у м. Полтаві Франческо Кавалуцце, це побутова техніка, відповідно до потреб громади: холодильники, душові кабіни, пральні машини, електроплити тощо.

За словами першого заступника Миргородського міського голови Олександра Острянина, перелік потреб було сформовано заздалегідь і, дякуючи організації InterSOS, розпочато реалізацію ще одного соціального проекту в нашій громаді: "Наразі дуже важливо зробити життя людей, що переїхали до Миргородської громади рятуючись від війни, максимально комфортним. Нам це вдається за допомогою наших міжнародних і місцевих донорів, за що ми їм дуже вдячні!".  

InterSOS - міжнародна гуманітарна організація, яка зобов’язується допомагати ВПО та людям, постраждалим від війни. Також InterSOS планує створення багатопрофільних мобільних бригад для медичної й психологічної допомоги людям.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]