Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Мітинг-реквієм до Дня Скорботи
2016-06-22

22 червня у Сквері Слави відбувся мітинг-реквієм до Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.

Минуло 75 років від початку війни, яка понівечила життя мільйонів українців. Хтось поліг на полі бою, когось замучили в концентраційному таборі, хтось загинув від голоду в перші повоєнні роки. А скільки малечі залишилося сиротами, скільки уже сивочолих "дітей війни" й досі шукають могили своїх батьків…

Наче то було лише вчора – настільки детально та яскраво можуть переповідати воєнні історії наші ветерани. І хоч як би важко було спекотного літнього дня дістатися до Скверу Слави, вони обов’язково приходять сюди, аби поклонитися своїм побратимам та покласти квіти до Вічного вогню.

  • Із вдячністю та глибокою шаною вклоняємося ми живим ветеранам війни, які винесли на своїх плечах увесь тягар воєнного лихоліття і день у день тяжкою працею відбудовували на нашій землі мирне життя, - звернувся до героїв голова Миргородської міської організації ветеранів України В.Ю. Вертелецький. – Ми завжди пам’ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати, виховувати дітей.

До сліз вразили присутніх щирі та проникливі слова ветерана війни, учасника бойових дій, танкіста, кавалера п'яти орденів, полковника Василя Петлюха, а також віршовані рядки поета Анатолія Нестеренка.

Квіти до Монументу Слави, окрім ветеранів, поклали представники міської влади, підприємств, установ та організацій, громадськість міста.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]