Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні
2017-05-29

У рамках  шведсько-українського проекту «Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні», що реалізується Академією Фольке Бернадотта, 25-26 травня 2017 року в Одесі відбувся семінар «Застосування інструментів гендерного аналізу та гендерних підходів  у діяльності органів місцевого самоврядування України».

Організатори заходу проаналізували сильні та слабкі сторони у чинному українському законодавстві, зупинилися на проблемних моментах впровадження гендерної політики на місцевому рівні, сформулювали пропозиції щодо внесення змін до законодавчих актів.

Також було розглянуто стан упровадження та дотримання принципів верховенства права в наданні послуг із включенням гендерного аспекту в містах, оцінено ситуацію зі збором та забезпеченням гендерно - роз’єднаних статистичних даних на рівні міста Головним управлінням статистики в Україні.

Успішно реалізували організатори  одне із основних завдань – допомогли  присутнім  здобути навики гендерно-орієнтованого бюджетування та впровадження їх у подальшій роботі.

Семінар надав можливість ознайомитися з європейським та українським досвідом успішного використання механізмів впровадження гендерної політики в містах.

Учасниками заходу були представники міст-партнерів проекту та резервних міст, експерти, серед яких – Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Комітет ВР з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, Асоціація малих міст України, Соціологічна агенція «ФАМА», Національний університет «Києво-Могилянська академія».

Були учасниками семінару і міжнародні агенції та проекти: Sida та представники проектів, що реалізуються за фінансової підтримки Sida («Гендерне бюджетування в Україні», «Підтримка децентралізації в Україні», «Підтримка розвитку електронного врядування в Україні»), Німецьке товариство співпраці (GIZ), Рада Європи.

Учасником заходу від нашого міста була начальник відділу освіти Миргородської міської ради Колибельнік Т.М.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]