Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Місто готове прийняти Миргородську ЦРЛ на утримання територіальної громади
2018-01-12

Про це повідомив міський голова Сергій Соломаха на засіданні громадської ради при виконавчому комітеті, що відбулося 11 січня. Напруженої ситуації, що склалася довкола медичного закладу через рішення Миргородської райради про перереєстрацію центральної районної лікарні  з м. Миргород на с. Попівка Миргородського району (вул. Центральна, 83), можна було б уникнути, якби керівники району звернулися до міської влади, а не вирішили питання "залатування" бюджету одноосібно, - говорить Сергій Соломаха і додає: завжди, коли з району зверталися за допомогою, місто не відмовляло.

Втрати, які понесе місто через неправомірні рішення Миргородської районної ради, не є критичними для міського бюджету. Наслідки незаконних дій районної влади відчують жителі міста і району: позбавлення Миргорода статусу Північного госпітального округу призведе до зменшення державних видатків на технічне та медикаментозне забезпечення лікарні. До того ж, громадянам доведеться їздити на обстеження та стаціонарне лікування в інші міста Полтавської області.

Зважаючи на ситуацію, міський голова ініціює передачу Миргородської ЦРЛ на баланс територіальної громади. Відповідний проект рішення буде внесено на чергове засідання сесії міської ради. У перспективі буде розглянуто питання утримання з бюджету міста інших об'єктів районного підпорядкування, що знаходяться на території міста, - сказав Сергій Соломаха.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]