Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міста Асоціації вивчають досвід Словаччини у царині енергоефективності
2016-04-25

Упродовж тижня, із 17 до 23 квітня 2016р. представники 20 міст-членів АЕМУ (міські голови, заступники мерів та керівники профільних департаментів і відділів), у тому числі – 7 українських  міст-учасників Програми ЄС «Демонстраційні проекти Угоди мерів», взяли участь у навчальній поїздці з метою ознайомлення із досвідом словацьких колег у сфері ефективного споживання та збереження енергії. Від Миргорода учасником поїздки був перший заступник міського голови Сергій Швайка. Ця подорож стала можливою завдяки спільному проекту Словацької Асоціації Зовнішньої Політики та Центру вивчення глобалізації «Стратегія ХХІ», за фінансової підтримки Фонду «SlovakAid» та організаційних зусиль Асоціації «Енергоефективні міста України».

За кордоном українські учасники на власні очі побачили практику реалізації європейської програми фінансування заходів з енергоефективності «ELENA» у 14 містах регіону Пряшів, новітню систему вуличного освітлення та її управління у м. Велкі Шаріш, роботу когенераційних установок TERMONOVA фірми DATATHERM на відходах деревообробної промисловості у м.Нова Дубніца та Тренчін, а також потужності BIOPALIVO із заготівлі біомаси для цих підприємств, відвідали Словацький Інститут дослідження і тестування будматеріалів, його лабораторію та майданчик безпосереднього впровадження розробок його спеціалістів при утепленні багатоповерхового будинку в мікрорайоні Братіслави Петржалка, а також житловий будинок  в іншій дільниці столиці Словаччини – Девінскей Новей Весі, де було здійснено комплексну реконструкцію (утеплення, систему опалення на основі теплових помп, рекуперації та резервного живлення на основі фотовольтаїки). У програмі візиту відбулися зустрічі із представниками найвідоміших словацьких компаній-виробників енергоефективного обладнання, зустріч із керівництвом Словацької Асоціації Зовнішньої Політики, Словацької Асоціації міст та команди СІТЕНЕРГО у мерії Братіслави.

 Джерело http://enefcities.org.ua/novyny/mista-asotsiatsi-vyvchayut-dosvid-slovachchyny-u-tsaryni-energoefektyvnosti/

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]