Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міський голова Сергій Соломаха проводить виїзні прийоми громадян у селах громади
2023-05-15

Із 12 травня міський голова Сергій Соломаха проводить виїзні прийоми громадян у селах Миргородської міської територіальної громади. Розпочалися зустрічі із жителями сіл Рибальське та Гаркушинці. Під час розмови мешканці порушили низку індивідуальних та колективних питань. Більшість із них стосувалися благоустрою та роботи комунальних служб. 

Наболілі проблеми для мешканців Рибальського — систематичне косіння трави уздовж доріг та у місцях загального користування, робота медпункту, графік руху громадського транспорту, очищення стічних вод. Усі прохання жителів села Рибальського міський голова та його заступники уважно вислухали та пообіцяли зробити все можливе, щоб їх вирішити.

Перед тим, як зустрітися із жителями села Гаркушинці, міський голова оглянув  гімназію та дитячий садок. За підсумками зустрічі було сформовано потребу в  облаштуванні комп'ютерного класу в гімназії та встановленні пандусу біля укриття в дитячому садку. Як відомо, заклад із 10 травня відновив свою роботу. Там за кошти місцевого бюджету облаштували укриття, нині потрібно облаштувати підхід та пандус.

"Радий тому, що дітям є можливість відвідувати дошкільний заклад. У ньому  є укриття.  Тому що без укриття зараз не можна працювати. В громаді з 15 садочків працює 12. У перспективі плануємо створити безпечні умови для всіх дошкільнят," - прокоментував міський голова Сергій Соломаха.

Далі представники місцевої влади зустрілися з жителями села Гаркушинці. Там відбулися збори та індивідуальний прийом громадян міським головою та представниками комунальних служб та управлінь і відділів міської ради. Спеціалісти консультували громадян з різних питань.

За підсумками зустрічі Сергій Соломаха повідомив, що виїзні прийоми міського голови, його заступників та спеціалістів відділів і управлінь міської ради в населених пунктах Миргородської громади будуть проводитися і надалі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]