Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міський голова Сергій Соломаха балотуватиметься на другий термін
2015-06-24

Про це очільник міста, зокрема,  заявив під час зустрічі з журналістами місцевих ЗМІ та акцентував на черговій прес-конференції на актуальних питаннях сьогодення.

Одним із нагальних питань у життєдіяльності міста, за словами міського голови – є сприяння шостій хвилі мобілізації. За підсумками попередніх мобілізаційних хвиль,  завдання по транспортному забезпеченню виконано на сто відсотків, а по особовому призову - на половину. Тому під час літньої хвилі мобілізації поставлено конкретні завдання, до виконання яких мають серйозно поставитися керівники-роботодавці  і сприяти мобілізаційній роботі. Неспокійна ситуація в державі вимагає посилення охорони громадського порядку. Щоб убезпечити мешканців, гостей та відпочивальників, окрім відновлення патрулювання міста за участю громадських активістів, планується встановлення системи відео спостереження. У разі схвалення відповідного проекту депутатами, по всій території Миргорода буде встановлено відеокамери.

Не сходить з порядку денного питання благоустрою. Багато роботи було зроблено під час проведення двомісячника чистоти, благоустрою та озеленення. Проте залишилося чимало питань, вирішувати які, на жаль, доводиться, застосовуючи адміністративні санкції.

У Миргороді розпочався літній курортний сезон. Сподівання від нього –стовідсоткове заповнення санаторіїв (на сьогодні  вони заповнені на 75%). Від цього залежить надходження до міського бюджету,- підкреслив міський голова.

Не оминули журналісти і тему майбутніх виборів, адже у Миргороді виборчий процес уже активізувався. Кандидати та політичні партії проводять агітацію. Як заявив очільник міста, він також планує балотуватися на другий термін, а щодо самого процесу, то вкотре наголосив, що передвиборчі перегони повинні відбуватися у правовому полі та висловив свою думку щодо оновленого виборчого законодавства. У порушених журналістами питаннях мова йшла також про  будники, які перебувають на утриманні МКЖЕУ, участі в енергозберігаючих проектах, ремонт дорожньо-мостового господарства, перспективиу співпраці з містами-партнерами.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]