Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міська Спартакіада школярів
2017-10-23

На початку жовтня  стартувала міська Спартакіада школярів. Та лише встигли судді підвести підсумки змагань з міні-футболу, як прийшов час проведення другого виду змагань в залік Спартакіади. 20 жовтня 2017 року в шаховому клубі ДЮСШ  було проведено змагання серед школярів міста з шахів.

До останньої гри зала клубу була заповнена вболівальниками та представниками команд, у яких дані змагання викликали неабиякий інтерес. Дві поразки, одна нічия і сімнадцять перемог – ось результат, який показала команда СШ №5 в складі: Хоменко М., Домашенко В., Сулима М., Овчаренко А.

Вони і стали переможцями змагань. На другому місці амбіційна команда гімназії ім. Т. Г. Шевченка  в складі: Шелест О., Мельник Д., Юхименко А., Панченко Д., результат яких також є досить високим, чотири поразки і шістнадцять перемог. Третіми були спортсмени з ЗОШ № 9: Хоменко М., Бобирь М., Мусієнко А., Ставицька В., з результатом  сім поразок і відповідно тринадцять перемог. Загалом, дякуючи головному судді Яворовському В. О. змагання пройшли цікаво та організовано.

 У загальному заліку міської Спартакіади школярів впевнено утримують лідерство СШ №5 (1+1 місце), далі гімназія ім. Т. Г. Шевченка (2+4), ЗОШ №1(2+4) та  ЗОШ №9 (3+3), які набрали рівну кількість очок.  Вже в  листопаді розпочнуться змагання з настільного тенісу, а в грудні - змагання з баскетболу. Тож очікуємо і вболіваємо.            

                                                Головний суддя В. М. Фісик    

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]