Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міська програма " Питна вода Миргорода" в дії
2015-12-10

З метою забезпечення населення Миргорода питною водою  виконуються роботи з будівництва водогону по вул. Єрківській. Прокладання цього водогону стало можливим завдяки плідній співпраці міста з швейцарським проектом DESPRO. Будівництво водогону фінансується DESPRO та співфінансується самими мешканцями вулиці Єрківська та з міського бюджету.

Роботи по розширенню централізованої системи водопостачання проводить "Миргородводоканал". За один день працівники комунального підприємства можуть прокласти до 100 метрів труб, тож уже за десять днів будівництво водогону може бути завершено. Незабаром мешканці вулиці Єрківська отримають довгоочікуваний водогін у свої оселі.

Співпраця міської влади з швейцарсько-українським проектом DESPRO основана на договорі про надання безповоротної фінансової допомоги. Договором передбачено забезпечення населення міста кількох вулиць різних мікрорайонів якісним водопостачанням шляхом розширення централізованої системи з широким залучення механізмів соціальної мобілізації населення та ліквідація джерел втрат та несанкціонованого розбору води. Фінансова підтримка проекту DESPRO становить 1,5 млн.грн. за умови співфінансування з міського бюджету 1,3 млн. грн., мешканців - 0,2 млн. грн. та 80 тисяч з комунального підприємства "Миргородводоканал".

Реалізовуватимуть  проект  два роки на основі міської Програми "Питна вода Миргородщини по місту Миргороду". Тож, ще ряд вулиць Миргорода отримає нові водогони.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]