Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міні-експозиція проекту МАДЕМ
2015-09-18

У рамках Європейського Тижня Мобільності, що проходить  в Україні з 16 по 22 вересня та Днів Енергії,  на центральній площі облаштували міні-експозицію проекту МАДЕМ, що реалізується в нашому місті. Експерти проекту розповідали перехожим про альтернативну енергетику, яка вже з початку опалювального періоду опалюватиме помешкання цілого мікрорайону в Миргороді та привертали увагу людей до тематики зеленої енергії.

Перехожі сприймали таку акцію по -різному, але  всім було цікаво.  Величезний тюк соломи та трактор на центральній площі мимоволі змушував перехожих поцікавитися перебігом подій. Як працюватиме біокотельня? - дітворі розповідали експерти Проекту та демонстрували увесь процес в ігровій формі. Першокласники з навчально-виховного комплексу "Гелікон", хоча й маленькі, але екскурсії зраділи, а за свої знання з такого важливого питання ще й отримали подарунки. Для старшокласників було оголошено конкурс графіті на альтернативну енергетику. Експерти проекту МАДЕМ повідомили, що найкращі художні твори прикрасять оновлену котельну, що по провулку Спартаківський, 8.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]