Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Мільйон євро для миргородців
2017-12-28

Миргород отримає кошти та технічну підтримку за Програмою Європейського Союзу "Угода Мерів - Демонстраційні Проекти 2" для модернізації теплового району міста та покращення енергоменеджменту міста. Міський голова Сергій Соломаха підписав грантовий контракт з Європейським Союзом щодо реалізації проект "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)". Він триватиме протягом 2018-2020 років та коштуватиме 1 019,5 тис. євро, з яких грант від ЄС 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету – 256,7 тис. євро.

Подати заявку на конкурс могли тільки міста, що підписали Угоду Мерів та мають затверджений Єврокомісією План дій зі сталого енергетичного розвитку. Загалом Європейським Союзом для України було виділено 5 млн. євро, а заявки надіслали близько 80 міст.  Переможцями стали шість міст з різних куточків України, серед яких і Миргород.

Проектна заявка на конкурс Європейського Союзу підготовлена спільно експертами з Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ, Миргородською міською молодіжною громадською організацією «За нами майбутнє» та відділом муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменджменту.

За цей час буде виконано такі роботи:

1. Модернізація котельні по вул. Прорізній 4-А: заміщення газового котла котлами на біомасі. Заміна обладнання котельні на сучасне енергоефективне.

2. Заміна теплових трубопроводів на попередньо ізольовані; побудова нового сегменту теплової мережі.

3. Модернізація ДНЗ №10: заміна систем опалення та електропостачання; встановлення теплового насоса; ізоляція стін та покрівельних плит; заміна вікон і дверей.

4. Вдосконалення системи онлайн-моніторингу споживання енергії у муніципальних будівлях.

5. Проведення інформаційної кампанії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]