Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Методичне об’єднання керівників музичних дошкільних навчальних закладів міста
2018-01-31

У ДНЗ №11 «Теремок» (завідувач Ботвіновська О.В.) відбулося засідання методичного об’єднання керівників музичних дошкільних закладів м. Миргорода. Під час зустрічі багато уваги педагоги приділили тому, як організувати для найменших радісну зустріч з музикою. Тема засідання - «Специфіка роботи з дітьми раннього дошкільного віку». Адже відомо, що чим раніше музика зайде в життя дитини, тим більше займе місця в її душі.

Досвідом роботи  поділилася музичний керівник Кулієва Н.М., запропонувавши переглянути розвагу «Чарівна подорож на музичному потязі забавлянок» для дітей групи раннього віку «Ромашка». Заняття було насичене цікавими вправами, іграми, таночками, адже рух – головна складова розвитку вольової сфери дитини. В сюжеті заходу вдало були використані інтерактивні методи та прийоми, що сприяють розвитку різноманітних якостей особистості дитини. Малята з задоволенням та  щирою радістю спілкувалися з музикою.

Наталія Михайлівна підготувала для ознайомлення презентацію «Потішки й забавлянки: специфіка роботи з дітьми раннього віку». Педагоги за круглим столом обговорили методичні новинки для роботи з дітьми раннього віку  та поділилися власним досвідом.

Омельяненко Л.І.,

керівник методичного об’єднання 

керівників музичних ДНЗ.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]