Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Медичну спільноту громади привітали з професійним святом
2022-06-17

З нагоди Дня медичного працівника, який відзначають в Україні у третю неділю червня (19 червня), перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин відвідав заклади охорони здоров'я та від імені міського голови привітав медиків із професійним святом. За словами Олександра Острянина, нині навантаження на медичну галузь - колосальне. Попри всі виклики, миргородські медики з підтримкою міської влади, обласного департаменту  охорони здоров'я, з допомогою міжнародних благодійних та волонтерських організацій тримають надійний тил та лікують пацієнтів не лише нашої громади. 

Миргородська лікарня інтенсивного лікування є одним із госпітальних округів Полтавщини, тому постійно триває осучаснення діагностичної бази закладу. Олександр Іванович запевнив, що робота у цьому напрямку триватиме, щоб медики могли надавали якісну допомогу громадянам. Це буде спільним внеском у майбутню перемогу!

Разом із директором КНП "МЛІЛ" Віктором Харченком вони  поспілкувалися з медичним персоналом профільних відділень та вручили Почесні грамоти і подяки міської ради та відзнаки медзакладу. 

Мережі первинної ланки медичної допомоги цьогоріч виповнилося 4 роки. Схвальні відгуки про сімейних лікарів  та педіатрів КНП "Миргородський центр ПМСД" – ключовий критерій оцінки реформи цієї ланки. Про це сказав директор закладу Олександр Фошин та побажав колегам наснаги  в роботі та мирного неба.

Також  відзнаками міської ради було нагороджено професіоналів Миргородської станції екстреної медичної допомоги №4. Привітання та відзначення кращих представників галузі охорони здоров’я  -  прояв  поваги та людської вдячності за врятовані життя, професіоналізм та відданість улюбленій справі. Бажаємо лікарям нашої громади міцного здоров'я, благополуччя та  ясного неба.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]