Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Медіа-майстерня проекту ЄС "Угода мерів - Схід" в Миргороді
2017-12-06

У  Миргороді в рамках впровадження проекту ЄС "Угода мерів - Схід" організували медіа-майстерню.   6-7 грудня у місті проходить семінар-тренінг для журналістів  Проекту " Угода мерів – Схід".  Учасників інформаційного тренінгу привітали керівник проекту Крістоф Фрерінг та міський голова Сергій Соломаха.

Упродовж двох днів  учасники обговорюватимуть хід впровадження  європейської угоди в Україні, виконання міжнародних зобов'язань в енергетичному секторі, заходи щодо запобігання змінам клімату та адаптації. Також представникам ЗМІ  представлять кращі практики європейського проекту "Демонстраційні проекти Угоди мерів в Україні: від планування до дії" та познайомлять з досвідом Миргорода у впровадженні Угоди мерів.

Журналісти з національних і регіональних ЗМІ побачать на власні очі результати впровадження проекту в Миргороді: здійснять навчальний візит до ОСББ, котельні, що працює на біо-масі, відвідають ДНЗ №5, де була проведена комплексна термомодернізація, оглянуть систему вуличного освітлення та   велодоріжку.

Довідково: 21 вересня 2012 року рішенням двадцять третьої позачергової сесії Миргородської міської ради, місто долучилося до кола підписантів Угоди мерів. До-речі, Миргород став першим містом у Полтавській області. Рішенням тридцять восьмої сесії шостого скликання від 22 листопада 2013 року було схвалено План дій зі Сталого Енергетичного Розвитку, у якому окреслені основні шляхи досягнення цілей, передбачених зобов’язаннями Угоди Мерів. Серед основних дій: інформаційна кампанія та проведення Днів Енергії, термомодернізація муніципальних та житлових будівель, реорганізація транспортної системи, реконструкція системи освітлення, впровадження альтернативних джерел енергії.

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]