Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Медіа-день зі сталого місцевого розвитку
2016-10-04

У Києві відбувся медіа-день зі сталого місцевого розвитку для представників обласних та міських ЗМІ  Київської, Чернігівської, Житомирської та Полтавської областей. Організатор заходу - спільний Проект Європейського Союзу та Програми Розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ). Тематикою Медіа-дня стала співпраця міської влади та громад у реалізації спільних ініціатив для покращення умов життя людей на прикладі малих міст-учасників міжнародного проекту.

Учасників заходу привітали Міжнародний менеджер проекту Хендрік ван Зіл та Виконуючий обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе, наголосивши на важливості мобілізації громад у малих містах, децентралізації в Україні і ролі медіа у підвищенні обізнаності людей про самоорганізацію міських громад. Медіа-день Проекту ЄС / ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» було присвячено процесу та результатам мобілізації громад у малих містах України.

Під час Медіа-дня були представлені останні досягнення та результати Компоненту з розвитку міст Проекту ЄС / ПРООН МРГ щодо надання допомоги громадам багатоквартирних будинків у створенні ОСББ, розвитку вже існуючих об’єднань, підготовці планів розвитку та отриманні грантів для реалізації власних мікро-проектів.

Реалізацію Компоненту міжнародного Проекту на Полтавщині представили Координатор Проекту ЄС/ПРООН МРГ в області Галина Бут та муніципальний координатор Проекту в Миргороді Тетяна Усик.

У рамках заходу був також проведений Медіа-тренінг щодо способів, підходів та важливості висвітлення в ЗМІ тематики місцевого розвитку та підвищення обізнаності населення через медіа щодо розвитку ОСББ.

Довідково: проект «Місцевий розвиток,  орієнтований на громаду» (МРГ) працює в усіх областях України з 2008 року. Третя фаза Проекту ЄС ПРООН МРГ впроваджується протягом 2014-2017 років із загальним бюджетом 23.8 млн. євро, наданих Європейським Союзом (23 млн. євро) та ПРООН (800,000 євро).  Мета Проекту - сприяння сталому соціально-економічному розвитку на місцевому рівні шляхом зміцнення спільного управління та заохочення громадських ініціатив у селах та містах України. Завдяки  покращенню  соціальної  інфраструктури підвищився рівень життя 5.6 млн. людей у понад 2000 сіл. Було реалізовано понад 3,700 місцевих ініціатив. Це стало можливим завдяки спільним зусиллям громадян, обласної/районної/місцевої влади, Проекту МРГ та приватних спонсорів.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]