Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Медалі, призи - сильнішим, а міцне здоров’я - усім!
2016-01-15

Ми живемо в епоху науково-технічного прогресу, який приніс людині багато позитиву, але, на жаль, й обмеження руху, гіподинамію. А те, що рух - основа нашого життя, відомо кожному. Ось чому сьогодні фізична культура і спорт є не тільки частиною дозвілля людей, але і сприяє зміцненню здоров’я, підвищенню рівня знань, результативності  праці, подовженню життя. Активна життєва позиція студентів та викладачів Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М.В.Гоголя є підтвердженням цих загальновідомих істин.

Викладачі зі студентами брали участь в обласному турнірі з міні-футболу в м. Полтаві. Влучно забивали м’ячі у ворота противника викладач фізики Рожко Ю.В., студенти Хітько Д. (ТС-21), Крот В. (ЕК-41). А воротар Ксьонз Б. (ЕК-31) майстерно захищав ворота від м’ячів суперника. Чудову гру показали викладачі Дємков О.Ф., Лимаренко О.М., студенти Бойко Д. (ТО-41), Ниценко В. (ЕК-21) та інші.

Після футбольних зустрічей відбувся обласний студентський турнір із шахів,  в якому наші студенти Коростиленко В. (ХК-31), Куць Р. (ЕК-21), Хірса О. (ФЕП-31) виступили успішно, здобувши ІІ місце.

У спортивних змаганнях, присвячених Дню захисника України, юнаки коледжу продемонстрували силу, швидкість, спритність, єдність і здобули перемогу. Кращими були Сахневич Е. (ТО-41), Заєць В. (ТО-21), Борблик О. (ТО-21) та інші.

Команда МХПК посіла 3 місце в обласних змаганнях з гирьового спорту, які нещодавно проходили в Хомутецькому зооветеринарному технікумі. Уже другий рік поспіль наші студенти займають  призове місце, а Глушко А. (ТО-21), Горблюк В. (ХК-21), Лазоренко О. (ТО-21) є прикладом для інших у спортивній боротьбі.

Із задоволенням команда нашого закладу взяла участь у міській військово-спортивній грі лазертаг, яка навчає майбутніх захисників України володіти зброєю, бути фізично витривалими, згуртованими.

Студентам нудьгувати ніколи: вони відвідують спортивні гуртки з волейболу, баскетболу, настільного тенісу, шахів, шейпінгу, гирьового спорту. Прикладом в усьому є викладачі коледжу. Систематична робота з фізичного виховання спонукає всіх студентів до здорового способу життя. Із цією метою була проведена зустріч із ветеранами спорту, майстрами своєї справи, пропагандистами здорового способу життя, ветеранами праці Михайлом Білоусом, Анастасією Дойніковою. Актова зала зустрічала гостей піснями про спорт, про життя, а шановні гості поділилися секретами здорового способу життя, бажали студентам активної життєвої позиції, уміння раціонально  використовувати час у житті. Надовго залишиться в пам'яті   студентів ця зустріч.

Успіхів досягають там,  де систематично працює весь колектив, удосконалюються всі грані спортивної інфраструктури закладу. От тоді і результати високі. У міській спартакіаді серед трудових колективів з 10 видів спорту  наш коледж здобув ІІІ місце, отримавши грамоту та кубок. Команди як студентів, так і викладачів були єдині в бажанні перемогти. І як завжди, активними учасниками змагань були викладачі Лупашко В.В., Онопрієнко М.А., комендант гуртожитку О.Г.Мешталь, заст. директора з АГР Савін В.І. та інші. Прикладом для студентів є здоровий спосіб життя  заст. директора з навчальної  роботи Тараненко О.О., методиста  Новак О.М., зав.навчально-виробничої практики Кришталь С.О.

Отже, якщо ви маєте бажання здобути одну із спеціальностей, які пропонує Миргородський художньо-промисловий коледж ім.М.В.Гоголя, а також прагнете вести здоровий спосіб життя, здобувати спортивні перемоги, вступайте до нашого навчального закладу.

Наші студенти успішно навчаються, тому що прагнуть здобути улюблену професію, а заняття спортом додає їм снаги та бадьорості й допомагає подолати всі труднощі в навчанні та будь-які перешкоди на життєвій дорозі.

 

Н.Т.Мурзак, керівник фізичного виховання,

викладач-методист, відмінник освіти України

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]