Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Маргарита Мелешко в шоу "Голос країни - 6"
2016-03-14

23 – річна Маргарита  Мелешко з Миргорода у списку переможців  Третього ефіру Голосу країни 6, який  відбувся 13 березня на телеканалі 1+1. Цього разу наша землячка потрапила до проекту і здобула маленьку перемогу. Як розповіла Маргарита,  чотири сезони поспіль вона приходила на кастинги, але до "сліпих прослуховувань" так і не доходила.

"Я почала думати, яким чином можна хоч трохи долучитися до проекту інакше. У мене з'явився шанс попрацювати бек-вокалісткою на "Голосі країни-5". Тоді побачила, як монтують сцену, як під стелею "літають" десятки співробітників, встановлюючи декорації, - згадує Маргарита, - Я подумала: це ж найкраще шоу, я повинна себе максимально проявити. Під час прямих ефірів я працювала бек-вокалістки. І нарешті, у мене з'явився шанс виступити на сцені вже в ролі учасниці".

Піснею "I Can't Stand The Rain" Маргарита Мелешко підкорила серце платинової четвірки проекту: Святослава Вакарчука, Тіни Кароль, Потапа та Івана Дорна. Свою першу маленьку перемогу в проекті "Голос країни - 6" під час сліпих прослуховувань здобули також Олександра Казакова, Віталіна Мусієнко, Юлія Юріна, Антон Якубовський, Анастасія Пшокіна, Агата Вільчик, П'єр Едель, Павло Палійчук і Євген Клєбанов. http://golos.1plus1.ua/news

Маргарита Мелешко змусила боротися за себе тренерів  Івана Дорна і Потапа.  Перевагу бек-вокалістка минулого сезону проекту віддала наставнику Потапу. http://golos.1plus1.ua/news/country/golos-krayini-6-hto-z-uchasnikiv-trenogo-efiru-pishov-do-komandi-potapa-609088.html

До речі, перемога на початку шляху в проекті Голос країни, не означає перемогу в кінці шоу, але участь у музичному змаганні надихає всіх учасників на власні творчі здобутки. Хто виявиться найуспішнішим тренером у новому сезоні Голосу країни 6, українці визначить тільки наприкінці весни під час смс-голосування за улюбленого учасника.  Голосуйте за нашу землячку!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]