Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Мандрівка починається з Укрпошти
2015-06-24

Розпочався літній сезон. А це означає, що багато людей будуть їхати в довгоочікувану відпустку до моря, студенти - з навчання до батьків, діти - у дитячі табори тощо. Усіх цих людей об'єднує одне бажання: швидко, зручно та завчасно придбати квиток на поїзд, літак чи автобус.

Що Ви зазвичай робите, якщо живете в маленькому містечку, де немає транспортних кас, а Вам  украй потрібен квиток на поїзд чи літак? Вивчаєте маршрут руху автобусів, сідаєте в транспорт та їдете до районного центру чи найближчого міста, в якому є каси. Витративши максимум часу на дорогу, чергу в транспортній касі та додаткові витрати на проїзд, зрештою, якщо пощастить, Ви придбаєте потрібний квиток.

Завітавши до найближчого відділення "Укрпошти" як міського, так і сільського, Ви зможете придбати електронний квиток на обраний Вами транспорт у будь-якому напрямку перевезень, не витрачаючи зайвого часу, коштів та нервів. Так, саме "Укрпошта" допоможе придбати Вам швидко, якісно та комфортно пасажирський квиток для запланованої подорожі.

Якщо ж у Вашому селищі проживає дуже мало мешканців і стаціонарного відділення поштового зв'язку немає, то придбати квиток можна через пересувні відділення пошти.

Купити квиток можна і в он-лайн режимі, завітавши на сайт "Укрпошти" та здійснивши замовлення.

"Замовляючи через "Укрпошту" квиток, Ви отримуєте повноцінний електронний проїзний документ, що не потребує обміну в касах вокзалу. Для здійснення посадки на потяг або літак пасажиру достатньо пред'явити QR-код або роздрукований електронний квиток та документ, що посвідчує особу, - відзначає в.о. генерального директора УДППЗ "Укрпошта" Ігор Ткачук.  - Крім того, на підприємстві впроваджується пілотний проект з реалізації електронного квитка "Студентський". У разі його успішної апробації, проект буде поширено на всі відділення поштового зв'язку".

Завдяки QR-коду, зазначеному на електронному посадочному документі, в електронній базі даних зберігається вся необхідна інформація про пасажира.

Для здійснення посадки в автобус,  пасажиру необхідно обміняти маршрут-квитанцію на квиток у касі автовокзалу безпосередньо перед відправленням автобуса. Обмін маршрут-квитанції на квиток здійснюється без черг та додаткової оплати.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]