Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Мамине свято
2019-03-12

Весна — період змін на краще, нових надій і нових можливостей. Це пора зелені, сонця, усмішок, початок чогось нового та прекрасного. У березні ми відзначаємо свято наших найдорожчих, найрідніших і наймиліших матусь і бабусь. Напередодні свята 8 Березня в Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю м. Миргорода провели святковий ранок. Діти старанно готувалися до цього свята: вчили вірші, проводили репетиції, розучували пісні про весну, про маму, готували листівки.

Свято - це завжди дзвінкий сміх, щирі усмішки та трішки сліз радості в матусиних очах. За веселими таночками, піснями, віршами, іграми час сплинув непомітно, тож на прощання  діти подарували своїм мамам та бабусям  листівки, зроблені своїми руками. Усі присутні отримали величезне задоволення від свята. Свято 8 Березня вдалося на славу й принесло у душі малечі та їх батьків красу весни, ніжність квітів та сонячне тепло, - розповіли  в  Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю м. Миргорода.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]