Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Майстер-клас по виготовленню мила своїми руками
2019-09-09

Останнім часом виготовлення мила своїми руками стало дуже популярним заняттям. Насправді, миловаріння - справа доволі цікава і творча, головне,  дотримуватись основних правил і включити фантазію. Мило, виготовлене власноруч, буде не тільки радувати ваш погляд, але й може стати відмінним подарунком на будь-яке свято. У турботі про власне здоров’я особливо важливо використовувати косметичні засоби, що містять натуральні компоненти. Мило, яке ми варимо самі, натуральне, корисне і задовольняє потреби та особливості конкретно нашого тіла. Воно не сушить шкіру та не викликає подразнення, завжди зроблене з душею, а, значить, принесе нам більше користі.

Завдяки місцевій програмі «Місто активних громадян» та фінансовій підтримці із місцевого бюджету у рамках проекту «Простір вільного розвитку літніх людей» центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для студентів Університету III віку було проведено майстер - клас з виготовлення мила своїми руками. Фахівець із соціальної роботи Людмила Булатова познайомила їх із  мильною основою, показала барвники, ароматизатори, ефірні олії та форми, що використовують у приготуванні мила. Людмила Олександрівна розповіла основні правила миловаріння та поділилася деякими тонкощами цієї справи, аби у підопічних Територіального центру все вдалося з першого разу. Процес виготовлення мила своїми руками  дуже зацікавив присутніх. Вони відкрили в себе нові здібності та зрозуміли, що миловаріння не тільки мистецтво, а й задоволення. У результаті мило вийшло різних форм та кольорів. Не просте туалетне мило, а витвір мистецтва.

Цікавим, змістовним та захоплюючим був майстер - клас. Працівники ЦСССДМ подарували слухачам Університету III віку незабутні емоції та море позитиву. А наприкінці заходу, за традицією, пригощали чаєм, кавою та різними смаколиками.

Підопічні Територіального центру висловлювали щиру подяку директору центру соцслужб для сім’ї, дітей та молоді Вікторії Максимовій та її підлеглим за цікаві заходи, турботу та позитивні емоції та з нетерпінням чекають на подальші  зустрічі, повідомили в Терцентрі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]