Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Майбутнє країни - у мріях дитини"
2015-06-16

Для талановитих дітей України  державна фіскальна служба понад десять років поспіль проводиться конкурс дитячої творчості "Податки очима дітей". Цього року він мав назву "Майбутнє країни - у мріях дитини", проводився у трьох творчих напрямках - літературні художні твори, комп'ютерна графіка та у двох вікових категоріях - серед дітей 9-11 і 12-15 років.  Уперше переможці визначалися серед учнів Миргородського, В.Багачанського та Шишацького регіонів, які обслуговує Миргородська ОДПІ. Змінилася назва конкурсу, але, як і раніше, він спрямований на розвиток талантів та здібностей дитини, на формування в юного покоління розуміння ролі та значення податків у житті держави й суспільства.

На конкурс надійшло 107 робіт.  Усі вони  виконані від душі,  сповнені майстерності, а поважному журі не так легко було визначитися з переможцями.

І все-таки підсумки конкурсу  на районному  рівні підведені, призові місця отримали вихованці Миргородської гімназії ім. Т.Г. Шевченка - Мельник Варвара; Комишнянської ЗОШ I-III ступенів - Кнор Настя; Попівської ЗОШ I-III ступенів - Губанова Ярослава, Коваль Ольга; Біликівського НВК - Шуляренко Юля, Заєць Олександр; Полив'янського НВК - Журавель Лілія,  Тимошенко Вікторія;  В.Багачанської ЗОШ I-III ступенів - Ярошенко Ярослав, Топчій Анна, Ткаченко Аліна; Шишацької спеціалізованої школи ім.Вернадського - Дубров-Руденко Тарас та Іконник Аліса. 

Вітаючи переможців Біликівського НВК, перший заступник начальника Миргородської ОДПІ Вікторія Майборода побажала дітям гарних канікул та яскравих літніх вражень. " Любі діти! Ви - майбутнє нашої держави, яке формується у нелегкому сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.  Сподіваюсь, що ми з вами ще не раз зустрінемося на конкурсах. Щиро бажаю вам успіхів у навчанні, наснаги, міцного здоров`я, благополуччя". Вона також подякувала  керівництву навчального закладу за виховання юного покоління.

Інформаційно-комунікаційний сектор

Миргородської ОДПІ

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]