Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Литовці зроблять аудит ДНЗ №11 "Теремок"
2017-06-20

19-20 червня у м. Ніжин проходить конференція-семінар "Зміцнення адміністративної та інституційної влади муніципалітетів України у сфері підвищення енергетичної ефективності будівель". Миргород на заході, який проводить Ніжинська міська рада спільно з громадською організацією " Центр розвитку громад  "Перспектива"  та  Регіональним енергетичним агентством  м. Каунас (Республіка Литва)  за проектом "Зміцнення спроможності української влади в енергетичному секторі", представляв перший заступник міського голови Сергій Швайка.

За умовами проекту,  Регіональним агентством  м. Каунас буде виконано безкоштовні аудити будівель бюджетного сектору  у п'яти містах України - Ніжині, Фастіві, Шостці, Прилуках і Миргороді.

 Теоретичну частину конференції присвятили презентації діяльності Регіонального литовського агентства, директивам Європейського Союзу з питань сталого енергетичного розвитку, досвіду Литви в заходах з підвищення ефективності будівель  та обговоренню результатів обстеження муніципальної будівлі в Ніжині.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]