Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Литовські експерти відвідали Миргород
2017-06-21

21 червня міський голова Сергій Соломаха зустрівся з представниками Регіонального енергетичного агентства  м. Каунас (республіка Литва)  у рамках проекту "Зміцнення спроможності української влади в енергетичному секторі".  Іноземних експертів Феліксаса Зіневічуса та  Джурате Карбаускайте супроводжували представники міської ради м. Ніжин.

Делегати робочої зустрічі цікавилися втіленими енергоефективними заходами, розповіли про політику енергозбереження  у їхніх муніципалітетах та відзначили якісну  роботу комунальних служб  Миргорода.  Як розповів директор Регіонального енергетичного агентства м. Каунас Феліксас Зіневічус,  Миргород –  серед 5 міст України, де буде безкоштовно зроблено енергоаудит бюджетної будівлі.  Таким закладом обрали ДНЗ №11 "Теремок".   Приміщенню - 33 роки. Завдяки поточним та капітальним видам ремонтних  робіт  будівлю підтримують в задовільному стані.  Аудитне обстеження стане початком робіт з реновації дошкільного закладу, з перспективою залучення донорських коштів. За словами міського голови Сергія Соломахи, Миргород має напрацювання у цьому напрямку. Практичним результатом  такої роботи є реновація двох дошкільних закладів. Після експертних висновків буде зрозуміло, які роботи треба виконати у цьому закладі для  комфортного виховання дошкільнят.

  У рамках зустрічі іноземні та місцеві експерти побували  на об'єкті та оглянули  приміщення. На основі досліджень та висновків  експерти  розроблять аудит муніципальної будівлі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]