Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Лист-подяка волонтерам-зоозахисникам
2021-12-03

За останні кілька років у Миргороді кількість безпритульних тварин суттєво зменшилась. Досягти таких результатів вдалось дієвим та гуманним способом, а саме - завдяки стерилізації вуличних котів та собак. Це стало можливим завдяки тісній співпраці міської влади та волонтерів. За цей час кількість стерилізованих тварин у місті зросла. На ці заходи з бюджету громади щороку виділяється відповідне фінансування. Разом з тим волонтерами проводиться робота з влаштування собак та котів у домівки мешканців громади, але питання безпритульних тварин залишається актуальним.

Виконавчі органи міської ради підтримують і будуть підтримувати гуманні громадські ініціативи щодо зменшення кількості безпритульних тварин. Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради висловлює щиру подяку усім волонтерам і небайдужим, а саме: Пасічній Ірині, Лукаш Елеонорі, Луцов'ят Ірині, Наталії Комарницькій та іншим без яких не були б можливими багато добрих справ для безпритульних тварин нашого міста.

Співчуття, милосердя і небайдужість, яку вони проявляють до братів наших менших, це величезний здобуток для всієї громади. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Ваш приклад показовий і для інших. Надаючи допомогу братам нашим меншим, ви даруєте їм надію.  Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху.

Дякуємо за ваші великі теплі серця!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]