Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Лист-подяка
2021-07-20

Щира людська вдячність всім, хто допоміг нам, мешканцям-погорілцям, добрим словом і конкретними справами. 16 червня сталася надзвичайна подія. На території  Хомутецького  фахового коледжу  близько 14 години, внаслідок стихійного лиха загорівся 2-х поверховий, 6 – квартирний будинок. Більшої частини мешканців в цей час не було дома і пожежу помітили запізно. Але завдяки всім оперативним службам - пожежникам в першу чергу, прибуло 2 пожежні машини, пожежа була локалізована і погашена. А згодом місцева влада допомогла із відновленням покрівлі.

На місце події були викликані швидка медична допомога і поліція, місцеві небайдужі люди, які також надавали допомогу, так як в будинку проживають переважно пенсіонери – викладачі, які були  шоковані  від даної події. Вогонь зробив свою чорну справу, покрівля будинку була повністю знищена  і всі мешканці залишилися без даху над головою зі своїми проблемами.

Постало питання подальшого проживання в даному будинку, так як відновити покрівлю площею  220 м2 власними силами не було можливості.

17 червня перебуваючи з робочим візитом (відкриття поліцейської станції), перший заступник Миргородського міського голови Острянин Олександр Іванович дізнався про лихо, яке спіткало мешканців даного будинку, не залишився байдужим до людських проблем і прибув до  нашого будинку. Провівши розмову з  мешканцями, пообіцяв допомогти -  і обіцянку дотримав.  На місці події  побував і міський голова Соломаха Сергій Павлович, щоб  на власні очі пересвідчитись в ситуації, що склалася, поспілкувався з людьми і запевнив, що допомогу нададуть. І дійсно, через кілька днів розпочалася  робота. Були задіяні всі можливі і неможливі ресурси, долучилися до справи і працівники відділу ЖКГ на чолі з Залеським Олександром Васильовичем.  Перший заступник міського голови Олександр Іванович кожен день телефонував  і контролював процес відновлення будівлі, допомагав   матеріалами, порадами, допомагав якнайшвидше відновити дах, так як йшли дощі, стеля затікала і те, що не знищив вогонь,  нищила вода.  

Дякуємо за підтримку і народному депутату Олегу Івановичу Кулінічу. За те, що завжди відгукується на прохання миргородців, допомагає вирішувати проблеми нашої громади.

Не залишились осторонь проблеми  колектив та адміністрація коледжу  в особі директора Шинкаренка Сергія Васильовича, заступника Зірки Юрія Петровича та робітників коледжу, які надавали матеріальну  та практичну допомогу. Як кажуть: "З миру по нитці – голому сорочка".

Особлива подяка  інспектору Миргородської міської територіальної громади Шинкаренко Валентині Миколаївні та депутату міської ради, директору Хомутецької середньої школи Аршиновій Валентині Михайлівні за допомогу у вирішенні нашого питання.

Хочеться відмітити і бригаду будівельників:  Онацького Віктора Олексійовича, Онацького  Сергія Олексійовича, Гаркавенка Леоніда Володимировича, які незважаючи на спеку, якісно і швидко  виконали свою роботу.

Щира людська вдячність всім, хто допоміг нам, мешканцям-погорілцям, добрим словом і конкретними справами.

Мешканці будинку: Ящук Руслан Володимирович, Наталенко Надія Олексіївна, Гриценко Микола Іванович, Стешенко Віктор Олександрович

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]