Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Личанка святкує «Від хати до хати – від серця до серця»
2017-06-13

10 червня на Личанці організували свято вулиці. Святкували місцеві жителі та гості з інших мікрорайонів міста. Привід для цього був поважний – і почути цікаву інформацію з історії вулиці, і варениками посмакувати, і славнозвісної козацької каші скуштувати. Серед гостей також були представники міської ради – Наталія Гирка та Галина Крившич.

Всім глядачам – і дорослим, і дітям – дуже сподобались театралізовані номери, пісні та танці у виконанні творчих колективів Центру культури та дозвілля. Надовго запам’ятаються запальні номери танцювального колективу «Брейк Данс». Час від часу на імпровізованій сцені з’являлися персонажі творів М.В. Гоголя - Солоха та чорт, Вакула і Оксана. Особливого колориту театралізованому дійству додавали сварливі баба Палажка та баба Параска. На завершенні концертної програми прозвучала пісня «Ми українці» у виконанні активної учасниці самодіяльності – голови вуличного комітету Олени Оніпко.
  Також на святі були відзначені за особисті успіхи ряд місцевих жителів. Самою трудолюбивою господинею визнали Лідію Афанасьєву.  Тонучи в п’янкому запаху троянд, приємно вразило подвір’я Максютів. Дивовижний майстер рукоділля – Володимир Радченко. Найстарша мешканка вулиці – Ганна Сіренко. Своїм талантом порадувала місцева поетеса Раїса Баштова. Теплими словами вдячності згадували наших солдатів: Олесандра Чугуєва, Миколу Чугуєва, Сергія Чугуєва, Олександра Лисенко, Дмитра Пилипенка. Ну і звісно, не можливо було не згадати теплим словом наших господинь, які наварили козацької каші та наліпили смачних вареників: Світлану Гаврилей, Світлану Грищенко, Наталію Зірку, Людмилу Богданенко, Тетяну Кармазу, Людмилу Снегірьову.
  Голова вуличного комітету Олена Оніпко спільно з радою мікрорайону, щиро дякує всім, хто долучився до проведення свята: Миргородській міській раді, Центру культури та дозвілля,  телестудії «Миргород», фотографу Володимиру Балацькому.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]