Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Любити своє місто – це поєднатися душею з ним та не бути байдужим
2021-09-20

Хіба можна говорити про любов, засмічуючи довкілля та вирощуючи бур’яни біля своїх садиб.  Саме на цьому зробив наголос голова вуличного комітету Дмитро Терещенко при відкритті навчально–розважального заходу з дітьми до Дня міста, проведений в приватному секторі 17  вересня.

Сюди долучалися вулиці Багачанська, Депутатська, Робітнича, Промислова, провулки Багачанський, Робітничий та Микиші. Організаторами виступили  вуличний комітет та небайдужі батьки за активної участі самих дітей. Батьками дітей Крук Русланом та Макогон Олександром завчасно було відремонтовано і пофарбовано деяке обладнання дитячого майданчика та впорядкована територія. В програмі заходу було декламування віршів, виконання пісень, танців, вправи на розвиток інтелекту та інші розваги. Ведуча програми Лідія Макогон забезпечила і музикальний супровід святкового дійства. Душевно виконала вірш Яночка Крук, а Аня Балюк і Поля Макогон порадували присутніх ритмічним танком. Приємно було спостерігати, як старші діти долучають до виховних процесів своїх менших братиків і сестричок.

Одне із завдань  для дітей було, спільно намалювати плакат на тему «Я люблю своє місто». Голова вуличного комітету Дмитро Терещенко провів з дітьми ігри «перегони в мішках» та «перетягування канату». А в цей час Микола Гончаренко, разом з помічниками, приготував козацький куліш, який уже томився. По завершенню ігрових заходів діти отримали цукерки, а депутат міської ради Анатолій Соломаха пригостив дітей морозивом. Козацький куліш смакували не тільки діти, дісталося й присутнім батькам. Всі були дуже задоволені.

Голова вуличного комітету Дмитро Терещенко особисто та від імені батьків і дітей висловлює велику подяку  душевним, небайдужим підприємцям Овдієнку Олександру Григоровичу, ФОП Карагічевій Олені Вікторівні,  ФОП Терещенко Валентині Василівні за наданий необхідний товар для святкового заходу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]