Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Літо-2015»
2015-06-03

Упродовж трьох літніх місяців працівники органів внутрішніх справ Полтавської області спільно із представниками органів освіти, служб у справах дітей обласних та районних адміністрацій проводитимуть комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Літо-2015». Мета правоохоронців у цей період – максимально забезпечити безпечний відпочинок, попередити вчинення злочинів дітьми та стосовно них, профілактувати бездоглядність та інші негативні явища у період літнього оздоровчого сезону. Про це повідомили в УМВС України у Полтавській області.

У літній період особлива увага буде приділена також перевірці дітям, які перебувають на обліках в ОВС, а також відпрацьовуватимуться місця концентрації і відпочинку дітей та молоді з метою профілактики та попередження вчинення правопорушень останніми та відносно них. Спільно зі службами у справах дітей, соціальними службами для молоді, громадськими організаціями планується проведення рейдів із виявлення, вилучення та поміщення до закладів соціальної реабілітації бездоглядних і безпритульних дітей.

Працівниками підрозділів ДАІ буде забезпечено супроводження транспортних засобів з організованими групами дітей. З метою залучення неповнолітніх до активного громадського життя, запобіганню антисоціальної поведінки, протягом літнього періоду працівниками кримінальної міліції у справах дітей спільно зі службою у справах дітей, органами освіти та охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації постійно у навчальних закладах області проводяться лекції (з початку року – 432 ) спрямовані на консультування та інформування молоді з правових питань, розповсюдження інформаційно-освітніх матеріалів.

Під час бесід з неповнолітніми проводиться роз’яснювальна робота щодо попередження жорстокості, насильства, пияцтва, наркоманії, дотримання правил дорожнього руху під час літніх канікул, а також дотримання правил поводження на воді, пропаганди здорового способу життя, відповідальності підлітків за вчинення протиправних дій. Такі ж бесіди планується проводити і у дитячих оздоровчих закладах протягом усього літнього періоду.

У рамках операції правоохоронці проводять рейди щодо виявлення фактів продажу алкогольних та тютюнових виробів особам, що не досягли 18-річного віку та контролюватимуть дотримання Закону про перебування дітей у розважальних закладах та закладах громадського харчування після 22-ої години.

Крім того, працівники міліції організовують дозвілля неповнолітніх і беруть участь у проведенні спортивних та культурно-масових заходів у дитячих оздоровчих таборах та проводять із дітьми бесіди на правовому тематику. Громадський порядок у літніх таборах відпочинку будуть забезпечувати правоохоронці. Нагадуємо, що на території Полтавської області розміщено 29 дитячих оздоровчих таборів за кожним із яких організовано закріплення працівників органів внутрішніх справ.

Операція на території області триває з 25 травня по 31 серпня поточного року.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]