Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Літературний альманах «Миргородські обрії» побачив світ
2016-12-21

Як відомо, у Миргороді діє Програма муніципальної підтримки громадських ініціатив. Програма створена, щоб активізувати та посилювати ініціативи громадян задля розвитку міста, втілювати практичні проекти, що покращують якість життя містян та для залучення громади до активної участі в процесах розвитку Миргорода. Відібрані на конкурсній основі соціальні проекти отримали фінансування (гранти) від Миргородської міської ради та організаційну підтримку.

Творчий колектив Миргородського літературного об’єднання «ДієСлово» при музеї Давида Гурамішвілі вирішив підтримати ідею Програми та висунув власну ініціативу про поліграфічний друк збірки своїх літературно-художніх творів у вигляді книги-альманаху. Автори цих творів  -  люди різні за віком і за фахом, але всіх їх об’єднує любов до художнього слова, душевна небайдужість і живий творчий вогник. Кількість авторів альманаху склала двадцять осіб.

Метою цієї ініціативи є популяризація Миргорода, як міста-курорту та як історичного міста, підняття його престижу, як туристичного осередку, популяризація творчого доробку миргородських літераторів. Книга  може бути використана як довідкове видання для вчителів за темою «Література рідного краю», посібник у патріотичному та культурному вихованні підростаючого покоління, подарункове видання для міжміських презентаційних заходів.

Літературний альманах «Миргородські обрії» призначений для широкого кола читачів, адже містить твори різні за тематикою – дитячі вірші, історичні дослідження краєзнавців, патріотичну та ліричну поезію, мистецтвознавчі статті.

Видавцем і виготовлювачем книги стало ТОВ Видавництво «Миргород», працівники якого виконали свою справу на високому професійному рівні.

Планується розповсюдження частини накладу в учбових закладах та бібліотеках міста.

Колектив літературного об’єднання «ДієСлово» висловлює подяку Миргородській міській раді за фінансову підтримку, бажає процвітання нашому місту, а землякам-миргородцям - приємного та корисного читання.

 

 

Кузнєцов С.О.,

член літературного об’єднання «ДієСлово»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]