Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Кубок з волейболу до Дня медичного працівника
2016-06-24

За ініціативи голови профспілки медичних працівників Андрія Зозуліна  та ентузіаста волейболу Миколи Фролова 18 червня відбувся перший відкритий Кубок з волейболу до Дня медичного працівника. Святкова атмосфера сприяла гарному настрою як спортсменів так і вболівальників, які зібралися підтримати учасників змагань.

З самого початку змагань було зрозуміло, що «легких» ігор не буде. У фінальній грі за титул володаря Кубка команди «ЦРЛ» та «Старт» змогли подарувати всім уболівальникам цікаву та майстерну гру. Якщо перша та друга партія закінчилася з мінімальною перевагою на користь команди «ЦРЛ», то третя, з таким же результатом була виграна командою «Старт» і лише після третьої партії «лікарі» змогли переломити хід гри на свою користь. Результат 3:1, команда «ЦЛР» – володарі Кубка до Дня медичного працівника 2016 року. Високим класом гри та стабільною надійністю, на протязі всих змагань відчутно відрізнявся гравець команди «ЦРЛ» Микола Фролов, який за рішенням оргкомітету, був нагороджений дипломом та призом Кращого гравця змагань.

По закінченню фінальної гри, Зозулін А.О. привітав всіх учасників змагань та вболівальників, провівши нагородження переможців та кращих гравців турніру перехідним Кубком, почесними грамотами та цінними призами.

Особливу подяку хотілося б висловити колективу Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М.В. Гоголя Полтавського національного технічного університету ім. Ю. Кондратюка в особі директора коледжу Олександра Дубини  за надану можливість для проведення турніру та допомогу в організації.

Відділ у справах спорту, сім’ї та молоді Миргородської міської ради

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]