Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Кубок Нескорених
2018-03-28

Бійців АТО й миротворців із Полтавщини запрошують взяти участь у Всеукраїнському футбольному турнірі «Кубок Нескорених» 19 травня 2018 року в Києві, на стадіоні «Атлет» (пров. Лабораторний, 7-А, найближча станція метро «Печерська»), відбудеться Всеукраїнський турнір із футболу «Кубок Нескорених».

Участь у змаганнях беруть ветерани й діючі військовослужбовці сектору безпеки й оборони України, а також добровольчих формувань, які отримали поранення, каліцтва, контузії або інші захворювання під час чи внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій в АТО, чи в ході миротворчих операцій за участю України.

Змагання проводяться серед учасників за двома категоріями:

  • особи з ампутацією однієї нижньої кінцівки на будь-якому рівні зі збереженням функції другої кінцівки. Гравці пересуваються за допомогою милиць без патології вестибулярного апарату і збереженням зору;
  • особи з відсутністю уражень нижніх кінцівок або з частковим пошкодженням нижніх кінцівок, які пересуваються самостійно без додаткових засобів: ходунки, милиці. Допускаються ендопротези кульшових і колінних суглобів без патології вестибулярного апарату і збереженням зору. До цієї групи належать: особи з ампутацією верхньої кінцівки на будь-якому рівні, особи, які перенесли травми і поранення тіла в стадії ремісії, особи з наслідками переломів нижніх кінцівок у стадії консолідації зі збереженням функції нижніх кінцівок.

Мета заходу – це фізична і психологічна реабілітація ветеранів війни й діючих військовослужбовців, які отримали поранення, каліцтва, контузії або інші захворювання під час чи внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій в АТО, в ході миротворчих операцій за участю України; зміцнення дружніх стосунків та обміну досвідом роботи між спортивними організаціями осіб з інвалідністю; залучення якнайбільшої кількості ветеранів війни і діючих військовослужбовців з усієї України, які брали чи беруть участь в АТО на сході України до занять футболом; пропаганда футболу серед ветеранів війни і діючих військовослужбовців.

Прогнозована кількість учасників зі всієї країни 150 осіб – 15 команд по 10 осіб. Учасниками змагань є спортсмени, тренери, супроводжуючі керівники і представники команд, судді, медичні працівники тощо. Кількісний склад команди не має перевищувати 12 осіб (10 гравців, 1 тренер-супроводжуючий, 1 представник).

Згідно з правилами турніру, розміри футбольного поля (майданчика) – 40 метрів на 20 метрів, а розмір воріт – 3 метри на 2 метри. Матч грається між двома командами із шести гравців, включаючи воротаря. Повний склад команди – 10 осіб, кількість замін необмежена. Гра не може бути продовжена, якщо на полі знаходиться менше чотирьох футболістів від команди. Матч складається з двох половин по 15 хвилин і однієї 10-хвилинної перерви. Виграє команда, яка забила більшу кількість голів.

Участь у турнірі безкоштовна. Реєстрація можлива в режимі online на сайті Федерації футболу України https://ffu.ua/ або шляхом запиту на електронну адресу [email protected] для отримання форми заявки (конт.тел. 068-572-48-34). Учасники допускаються до змагань за умови належної і своєчасної реєстрації на турнір. Електрона реєстрація учасників відкрита з 15.03.2018 року по 20.04.2018 року. Реєстрація після 20.04.2018 року проводитись не буде.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]