Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Круглий стіл до Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС
2018-12-14

Соціальне забезпечення ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС обговорили на засіданні круглого столу, що відбувся 14 грудня з нагоди Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Перед початком роботи засідання заступник міського голови Борис Баришполець попросив присутніх хвилиною мовчання вшанувати пам'ять про тих, хто із ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС вже відійшов у вічність.

Продовжили захід  врученням почесних грамот різного рівня  членам  Миргородського міськрайонного громадського об'єднання "Союз Чорнобиль". Грамоти Полтавської ОДА  та Миргородської міської ради вручив заступник міського голови Борис Баришполець. Від Полтавської обласної ради грамоти передав депутат цієї ради Костянтин Кірпосенко. Керівник об'єднання  "Союз Чорнобиль" Сергій Гонтаровський  також привітав присутніх із Днем вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС та також вручив почесні грамоти від організації.

Ключовою темою обговорення за круглим столом було питання медичного забезпечення ліквідаторів.  Вони висловлювали нарікання на недостатнє забезпечення медичними препаратами та путівками в оздоровчі санаторії. У розмові взяли участь представники управління соціального захисту населення, пенсійного фонду, лікар терапевт та завідувач поліклінічним відділенням, представники двох аптек, які обслуговують чорнобильців.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]