Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Круглий стіл до 100-річчя курорту "Миргород"
2017-05-12

12 травня на державному рівні святкують 100 років курорту "Миргород". Привітати миргородців зі святом приїхали чимало гостей. Миргород приймає делегатів з міст-побратимів: Хмільника та Обухова, заступника Міністра соціальної політики Наталію Федорович та начальника Департаменту cоціального захисту населення Полтавської ОДА Людмилу Корнієнко. У залі засідань міської ради за круглим столом спілкувалися на актуальні питання в життєдіяльності громад.

Очільники міських громад порушували питання держаної підтримки таких галузей, як освіта, медицина, дорожньо-мостове господарство. Представники виконавчої гілки влади акцентували на тому, що зі збільшенням повноважень на місцях, водночас зменшилися держані видатки. Відтак місцеві кошти, які можна й потрібно вкладати в інфраструктуру, доводиться спрямовувати на вирівнювання фінансування вищезгаданих галузей. Особливо болюче питання - компенсація комунальним підприємствам  коштів за надані послуги населенню за державною програмою субсидій.

Заступник Міністра соціальної політики, в свою чергу, звернула увагу  також на низку питань, які  потребують комплексного вирішення. Серед озвучених тем - надання психологічної та реабілітаційної допомоги учасникам АТО, розмежування категорій ветеранських організацій. На перший план виходить і питання насильства в сім'ях. Під час розмови говорили і про інші проблеми, які Наталія Федорович пообіцяла передати представникам центральних органів влади.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]