Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Круглий стіл до 100-річчя курорту "Миргород"
2017-05-12

12 травня на державному рівні святкують 100 років курорту "Миргород". Привітати миргородців зі святом приїхали чимало гостей. Миргород приймає делегатів з міст-побратимів: Хмільника та Обухова, заступника Міністра соціальної політики Наталію Федорович та начальника Департаменту cоціального захисту населення Полтавської ОДА Людмилу Корнієнко. У залі засідань міської ради за круглим столом спілкувалися на актуальні питання в життєдіяльності громад.

Очільники міських громад порушували питання держаної підтримки таких галузей, як освіта, медицина, дорожньо-мостове господарство. Представники виконавчої гілки влади акцентували на тому, що зі збільшенням повноважень на місцях, водночас зменшилися держані видатки. Відтак місцеві кошти, які можна й потрібно вкладати в інфраструктуру, доводиться спрямовувати на вирівнювання фінансування вищезгаданих галузей. Особливо болюче питання - компенсація комунальним підприємствам  коштів за надані послуги населенню за державною програмою субсидій.

Заступник Міністра соціальної політики, в свою чергу, звернула увагу  також на низку питань, які  потребують комплексного вирішення. Серед озвучених тем - надання психологічної та реабілітаційної допомоги учасникам АТО, розмежування категорій ветеранських організацій. На перший план виходить і питання насильства в сім'ях. Під час розмови говорили і про інші проблеми, які Наталія Федорович пообіцяла передати представникам центральних органів влади.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]