Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Кращі практики самоврядування. Демократія участі»
2016-07-25

Семінар під назвою «Кращі практики самоврядування. Демократія участі» відбувся нещодавно під Полтавою і проводила його Полтавська філія Суспільної служби України. Учасники приїхали з Кременчука, Миргороду, Хоролу, Полтави, малих і великих сіл Полтавської області, та навіть із Запоріжжя. Але всіх їх об’єднувала єдина мета – отримання та розширення знань. Тож неофіційним лозунгом семінару став вислів «Знати – щоб діяти!».

Зазначимо, що подія проходила в рамках проекту «Громадянська освіта для самоорганізації та стійкого розвитку місцевих спільнот Полтавської області», і була за сумісництвом другим етапом навчання для частини тренерів з громадянської компетенції. Тож при підтримці досвідчених експертів, керівника ПФССУ Ганна Кіященко та лобіста з Сум Віктора Бобиренко майбутні тренери вже самі ділилися з учасниками семінару отриманими на попередньому етапі знаннями. Elen Gopey, Андрій Гарець та Олена Бурім продемонстрували, як ми можемо отримувати необхідну інформацію, вміло користуючись Інтернет-ресурсами та Законом України «Про доступ до публічної інформації». Карина Тиморська разом з Катериною Нещетною ділилися результатами свого дослідження питань фінансування з міських та обласних бюджетів.

Проте важливою метою було навчити присутніх правильному написанню успішних проектів. Тож тренер Віктор Бобиренко не лише знайомив із загальною структурою роботи – левову частку часу та уваги приділили детальному розбору кожного пункту, нюансам та, що найголовніше, практичному застосуванню отриманих знань.

Для багатьох учасників новою, натомість цінною інформацією стала презентація світового досвіду впровадження Ініціативи Прозорості Видобувних Галузей та управління доходами видобувної галузі, про що розповіла керівник Полтавська філія Суспільної служби України Ганна Кіященко.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]