Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
КП «Миргородтеплоенерго» запрошує всіх абонентів для укладання договорів про надання послуги
2020-09-15

КП «Миргородтеплоенерго» Миргородської міської ради Інформує, що відповідно до ст. 12 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», п.13 «Правил надання послуги з постачання теплової енергії», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 830 та п.12 «Правил надання послуги з постачання гарячої води», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 № 1182 надання житлово-комунальних послуг здійснюється виключно на договірних засадах.

Договори про надання житлово-комунальних послуг укладаються відповідно до типових договорів, затверджених Кабінетом Міністрів України. Такі договори затверджено окремо для різних моделей організації договірних відносин та для різних категорій споживачів:

– типовий договір з індивідуальним споживачем про надання послуги з постачання теплової енергії (із здійсненням обслуговування і поточного ремонту  внутрішньобудинкової системи тепопостачання);

– типовий договір з індивідуальним споживачем про надання послуги з постачання теплової енергії;

– типовий договір з колективним споживачем про надання послуги з постачання теплової енергії;

– типовий колективний договір про надання послуги з постачання теплової енергії.

Для укладання будь-якої моделі договору необхідно до 01 жовтня 2020 року надати до КП «Миргородтеплоенерго» Миргородської міської ради копію рішення загальних зборів щодо обраної моделі договору по кожній комунальній послузі (по постачанню теплової енергії та окремо по постачанню гарячої води (якщо така послуга надається в будинку).

Разом з тим наголошуємо, що рішення вважається прийнятим зборами співвласників, якщо за нього проголосували власники квартир та нежитлових приміщень, площа яких разом перевищує 50 відсотків загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку.

Якщо співвласники багатоквартирного будинку самостійно не оберуть одну з моделей організації договірних відносин між виконавцем відповідної комунальної послуги та кожним співвласником будинку, буде укладено індивідуальний договір про надання комунальної послуги з урахуванням особливостей, визначених частиною сьомою ст. 14 Закону України “Про житлово-комунальні послуги”. Таким чином для кожного будинку розроблений типовий індивідуальний договір приєднання, які розміщені на офіційному сайті підприємства. 

Даний договір є публічним договором приєднання, який набирає чинності через 30 днів з моменту розміщення на офіційному веб-сайті виконавця https://mte.pl.ua/

Т.в.о. директора  КП «Миргородтеплоенерго» Сергій БАСЬКОВ

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]