Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Коучинг для вчителів
2023-04-12

Для професійної педагогічної спільноти вчителів початкових класів  на базі Миргородської гімназії № 2 «Гелікон» відбувся коучинг – захід, який  розкривав потенціал особистості для відновлення власної продуктивності та ефективності. Він допоміг учасникам зрозуміти  глибину поняття «щастя» та сприяв розвитку унікального вміння володіти ним.

Світлана Вініченко, психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Миргородської міської ради, вчила педагогів визначати свій рівень щастя, розширила арсенал способів саморегуляції та зняття стресових станів.

    Присутні танцювали, гралися, досліджували, креативили та  шукали відповідь «Як стати улюбленим учителем для свої учнів» за методикою «Світове кафе».

      «Щастя починається з мене», «Говорити «Стоп!» негативним емоціям» - такі зміни відчули на собі вчителі початкових класів.

     Шановні колеги, надихаючись вашою активністю, позитивними емоціями,  бажаю освітянам Миргородської громади не боятися бути собою, навчитись визначати параметри власного щастя. Адже  щасливий учитель створює щасливого учня з гнучким нестандартним мисленням, з жагою до знань.

 Вікторія Соломаха, директор Центру  професійного розвитку педагогічних працівників Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]