Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Корисна інформація для учасника ЗНО - 2019
2018-11-13

Перелік конкурсних предметів для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань) подано у додатку 4 наказу Міністерства освіти і науки України від 11.10.2018 року № 1096. У додатку (окрім обов’язкового конкурсний предмету для усіх спеціальностей та галузей знань – української мови і літератури) зазначені другий та третій конкурсні предмети з усіх спеціальностей (відбулися зміни порівняно з 2018 роком).

В 2019 році до закладів вищої освіти приймаються сертифікати ЗНО 2017, 2018 та 2019 років.

Результати з англійської, французької, німецької та іспанської мов приймаються тільки з сертифікатів 2018 та 2019 років.

Вступники можуть подати до семи заяв на місця державного та регіонального замовлення  не більше ніж на чотири спеціальності.

На сайті УЦОЯО (testportal.gov.ua) в розділі «Предмети» можна ознайомитися з характеристиками сертифікаційних робіт та критеріями оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю.

 

МЕДИЧНИЙ та ПРАВНИЧИЙ НАПРЯМИ НАВЧАННЯ

Мінімальні значення кількості балів з вступних випробувань для вступу на основі повної загальної середньої освіти для спеціальностей «Стоматологія», «Медицина», «Педіатрія», галузі знань «Охорона здоров’я» з другого та третього конкурсних предметів –  не менше 150 балів (біологія, хімія, фізика, математика). Не менше 130 балів – для спеціальностей «Фармація, промислова фармація», «Право», «Публічне управління і право», «Міжнародні відносини».

Для осіб з глибоким порушенням зору, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти, тести з української мови і літератури, математики, історії України, біології будуть адаптовані для використання шрифту Брайля.

Також під час додаткової сесії ЗНО-2019 буде організовано апробацію технології проведення ЗНО з української мови і літератури, математики, історії України, біології, яка передбачає використання комп’ютерної техніки та спеціальних програмних засобів для сліпих і слабозорих людей.

Більше інформації про ЗНО: Український центр оцінювання якості освіти: www. testportal.gov.ua, Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти: www.zno-kharkiv.org.ua

Директор – Сидоренко Олександр Леонідович, доктор соціологічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України, 057 705 15 64. Додаткова інформація з питань ЗНО: Якушева Олена Сергіївна, спеціаліст із зв’язків з громадськістю (057) 705 07 37, 097 83 23 496

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]