Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Координаційна нарада в поліції
2017-07-17

Керівник Миргородської місцевої прокуратури радник юстиції Сергій Шикунов за участю першого заступника прокурора Полтавської області Олександра Легеньковського провів координаційну нараду керівників правоохоронних органів Миргородського, Великобагачанського, Шишацького, Диканського, Котелевського, Зінківського та Гадяцького районів.

Мета заходу - узагальнення роботи підрозділів впродовж першого півріччя 2017 року щодо стану протидії злочинності та корупції на території, яка обслуговується.

Учасники заходу зазначили, що зусиллями правоохоронних органів вдалося забезпечити відносно стабільну криміногенну обстановку, внаслідок чого зменшився рівень особливо тяжких злочинів, розбоїв та грабежів.

Проте є недостатніми проведені заходи щодо виявлення та профілактики, як злочинів, пов’язаних з корупцією, так і корупційних правопорушень, що не відповідає вимогам сьогодення.

За підсумками наради визначено першочергові орієнтири спільних скоординованих дій, які знайшли своє відображення в прийнятій постанові.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]