Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Консультації з громадськістю: об’єкти, які потребують реконструкції
2022-08-19

Продовжується бюджетний рік, а отже і робота щодо використання коштів головного фінансового документу громади, а також залучення державної та грантової допомоги для реалізації  проєктів з комплексного відновлення різних інфраструктурних  об'єктів Миргородської громади. Проєктна діяльність та пошук інвесторів - це важлива складова та один із пріоритетних напрямків  роботи місцевої влади. Практично уже доведено ефективність та результативність таких заходів.

У співпраці із міжнародними партнерами та державними фондами  у місті реалізовано  та триває втілення енергоефективних  ініціатив, спрямованих на комплексне відновлення  муніципальних об'єктів та з урахуванням потреб людей з інвалідністю і інших маломобільних груп. Наразі триває відбір проєктів у рамках Фінансової угоди "Програма з відновлення України", підписаної між Україною та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ). Відповідно до цієї угоди  передбачається залучення 340 млн. євро на фінансування заходів, спрямованих на реалізацію проєктів з відновлення соціальної інфраструктури, об’єктів житло-комунального господарства тощо у регіонах, що постраждали внаслідок військового конфлікту (підконтрольні Уряду України), а також у тих, що зазнали найбільшого навантаження через значний наплив внутрішньо переміщених осіб.  

Цьогоріч 200 мільйонів євро, передбачені Програмою, будуть спрямовані на проєкти з будівництва та відновлення соціальних і адміністративних громадських будівель, які знаходяться в комунальній власності, та реконструкцію будівель для забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб і осіб, які втратили його внаслідок військових дій, спричинених збройною агресією рф. Також можлива реалізація проєктів з реконструкції критичної інфраструктури в сфері теплопостачання, водопостачання та водовідведення.

Миргород співпрацює з Європейським Інвестиційним банком з  2019 року. У місті реалізуються 2 проєкти в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, що  фінансується цією інституцією. Це реконструкції Центру естетичного виховання та старої будівлі школи № 1 під школу мистецтв загальною вартістю 68,1 млн. грн, з них залучені кошти - 46,9 млн. грн.  Впродовж 2022 року, не зважаючи на збройну агресію рф,  продовжилися роботи по реконструкції старої будівлі школи № 1 та роботи по реконструкції Центру естетичного виховання. Роботи по обох об'єктах на завершальній стадії, ведуться внутрішні оздоблювальні роботи.

У поточному році в арсеналі громади є низка підготовленої проєктної документації для подальшої подачі на конкурсний відбір до Програми з відновлення України. Ці проєкти відповідають вимогам даної програми та є критично важливими для громади:

1. Реконструкція комунального некомерційного підпрємства "Миргородська лікарня інтенсивного лікування"по вул. Гоголя, 172, м. Миргород Полтавської області;

2.  Реконструкція розподільчої теплової мережі від ТК№3 до ТК№12 котельні по вул. Прорізна,4а за адресою: вул. Д.Апостола в м. Миргород Полтавської області;

3.  Реконструкція очисних споруд господарсько–побутових стічних вод потужністю 7000 м.куб./добу в м. Миргород Полтавської області.

Під час підготовки пакетів документів було проведено обговорення  та консультації з різними групами населення, у тому числі з ВПО, працівниками закладів, громадськими активістами, вразливими та маргіналізованими користувачами, місцевими громадськими організаціями.

Варто зауважити, що комплексні проєкти розраховані на кількарічну реалізацію та передбачають співфінансування з місцевого бюджету.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]