Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Конкурс "Найкращі соціальні проекти України"
2015-02-11

Розпочав роботу Форум "Найкращі соціальні проекти України -2015". Мета форуму - виявлення, збір та заохочення найкращих соціальних проектів і практик, що реалізуються державними підприємствами, бізнес-структурами та громадськими організаціями.

Правила конкурсу.

1. Брати участь у Конкурсі мають право організації будь-якої форми власності, зареєстровані у встановленому законодавством України порядку, які, на дату реєстрації у Конкурсі, мають вже реалізовані соціальні проекти або ж такі, що запущені в дію та функціонують донині. Період запуску/реалізації проекту - з 01 січня 2012 року по 01 січня 2014 року.

2. Один Учасник може подавати на Конкурс декілька реалізованих соціальних проектів у різні номінації (або різні проекти в одну й ту ж саму номінацію); подавати один і той самий соціальний проект у різні номінації забороняється.

Номінації Конкурсу:

• Навчання, виховання, освіта та розвиток дітей та молоді;

• Здоров'я та благополуччя в суспільстві;

• Охорона навколишнього середовища та сталий розвиток;

• Підтримка науки і культури;

• Соціальне підприємництво;

• Підтримка та розвиток громадської діяльності;

• Корпоративна соціальна відповідальність

• Благодійність

3. Інформація про Соціальний проект, подана Учасником, має бути своєчасною та достовірною.

4. Учасник обов’язково повинен прийняти умови участі у Конкурсі та дати згоду на обробку персональних даних шляхом активації електронної відмітки «З правилами та умовами участі у Конкурсі ознайомлений (на)», яка знаходиться в кінці Форми-анкети для реєстрації проекту.

Обробка персональних даних у даному Конкурсі передбачає безкоштовне використання Організатором Конкурсу наданої учасником інформації про себе/компанію/організацію, з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, методами, що не порушують чинне законодавство України (в т.ч. передача даних третім особам) та зміст даної згоди. Зокрема, безоплатне використання імені та прізвища учасника (окрім рекламних цілей), зображення проекту та команди проекту (окрім рекламних цілей), інтерв’ю або інших матеріалів про учасника з рекламною/маркетинговою метою, (в т.ч. імені та зображення (окрім рекламних цілей) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, а також для розсилки інформаційних повідомлень (у т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання. Використання особистих даних не відшкодовуватиметься Організатором Конкурсу та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди розглядається у статтях 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України та Закону України «Про захист персональних даних».

5. Відмова Учасника Конкурсу від прийняття умов участі, а також відмова від згоди на обробку персональних даних позбавляє учасника права на участь у Конкурсі.

6. Припиняється право учасника на участь у проекті, якщо:

• дані для участі у Конкурсі, у тому числі щодо засобів зв’язку з Учасником та/або керівництвом компанії, яка ініціювала соціальний проект є недостовірними/некоректними;

• учасник не виконує / виконує неналежним чином умови участі у Конкурсі

• учасник надав недостовірні дані про свій проект.

Основні етапи проведення Конкурсу

1. I етап - Прийом заявок та попередній відбір на участь у Конкурсі відбувається з 11 лютого 2015 року до 30 червня 2015 року.

Для участі у I етапі Конкурсу необхідно:

• Заповнити Заявку та подати її на первинну експертизу.

• До Заявки проекту додаються посилання на: графічні зображення (креслення, схеми, діаграми та ін.); фотографії; розрахунки, необхідні для здійснення планованих дій, сценарії, анкети, результати соціальних опитувань, відгуки та інші матеріали що підтверджують достовірність Проекту

• Інформація про Проект не повинна містити посилання, графічну і будь-яку іншу інформацію, що містить ненормативну лексику, образи; наклепницьку інформацію; інформацію, не пов’язану з номінаціями Конкурсу; інформацію, що не відповідає дійсності, а також будь-яку інформацію, яка може трактуватися як аморальна, неетична або така, що пропагує насильство.

• Заповнюючи Заявку, забороняється розміщувати інформацію, що порушує право інтелектуальної та авторської власності;

• Після первинної перевірки, назва соціального проекту, як потенційного учасника буде розміщена на Платформі у рубриці «Учасники Конкурсу» (з 11 лютого 2015 року).

• З 10 березня 2015 року на Платформі буде розміщено повну інформацію про всі зареєстровані соціальні проекти та розпочнеться "Народне голосування".

 

2. II етап - Народне голосування на Платформі відбувається з 10 березня 2015 року по 10 вересня 2015 року

• Щоб віддати свій голос за будь-який соціальний проект, розміщений на Платформі, необхідно авторизуватись через свій профайл у соціальній мережі Facebook.

• Один авторизований відвідувач може проголосувати за один Проект Конкурсу лише один раз.

• Для можливості виходу у наступний етап Конкурсу, Проект повинен зібрати мінімум 200 голосів.

• Оргкомітет Конкурсу залишає за собою беззаперечне право знімати будь-які бали, отримані Учасниками Конкурсу за допомогою технічних та/або інших махінацій.

• У Півфінал Конкурсу виходить по три Проекти у кожній номінації, які набрали найбільшу кількість голосів протягом IІ етапу, але не більше 30 (тридцяти) проектів.

• Якщо Проекти однієї номінації у ІІ етапі набрали однакову кількість голосів, то у Півфінал виходять всі проекти з однаковою кількістю балів.

 

3. III етап – Оцінка Проектів Конкурсною комісією – з 11 вересня 2015 року по 18 жовтня 2015 року

• Півфіналісти Конкурсу (не більше 30 проектів) будуть представленні на розгляд Конкурсного Комітету (журі) для визначенні Фіналістів та Головних Переможців.

• До кола Фіналістів вийде не більше 10 проектів, відповідна інформація буде розміщена на Платформі не пізніше 20 жовтня 2015 року.

• Головними переможцями (відповідно І, ІІ та ІІІ місця) Конкурсу стають Соціальні проекти, які отримали найбільшу кількість балів від конкурсної комісії під час закритого фінального голосування.

• Рішення Конкурсного комітету є остаточним і оскарженню не підлягає.

4. IV етап – Нагородження Переможців.

• Нагородження Переможців відбудеться у рамках урочистої Події Форум «Найкращі соціальні проекти України», який орієнтовно заплановано на 11 листопада 2015 року у місті Києві, з подальшою публікацією результатів Конкурсу на сайті Конкурсу, а також на сайтах Організаторів і Партнерів та у соціальних мережах.

• Дата, місце, час, програма та інші організаційні деталі проведення урочистої Події можуть бути змінені в односторонньому порядку.

З додатковими питаннями звертайтесь, будь ласка, за електронною поштою: [email protected]

Контактна особа: Юлія Зінькевич

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]