Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Конкурс екологічних агітбригад
2015-04-17

Минулого тижня курортний Миргород уже вкотре приймав учасників зонального етапу конкурсу-огляду екологічних агітбригад та театрів із Лохвицького, Миргородського, Семенівського, Хорольського районів і міста Миргорода.

Зі сцени  міського центру естетичного виховання звучали того дня щирі й переконливі заклики зберігати навколишнє середовище і не бути байдужими до нього. Надто ж гостро виокремилась у виступах юних екологів тема збереження води.

Привітати учасників прийшли заступник Миргородського міського голови Антоніна Нікітченко та начальник відділу освіти міської ради Тетяна Колибельнік. А голова журі, директор Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Віталій Берніда, подякував міській владі Миргорода за гостинний прийом та сприяння у проведенні зональних змагань.

Переможці ж конкурсу-огляду отримали заслужені нагороди: дипломом першого ступеня за перше місце нагороджено екологічний театр "Червона стріла" Семенівського будинку дитячої та юнацької творчості та екологічна агітбригада "Джерело" Миргородського міського центру еколого-натуралістичної творчості. Вручались також і дипломи другого й третього ступенів. Усіх переможців запрошено до участі в обласному фестивалі-огляді екологічних агітбригад та театрів.

Віра ЯВТУШЕНКО

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]